Як ми молимося – EBOOK

150 запитань і відповідей

Тома Шпідлік – Tomáš Špidlík

Безкоштовно завантажити – Scaricabile gratuitamente

Про молитву важко щось сказати, бо вона подібна до життя. Насправді, життя не визначають, його проживають. Але певним чином намагаємося описати його під тими аспектами, які найкраще пояснюють, чим воно є. У цій брошурі о. Шпідлік знайомить з основними темами молитви.

0,00

Collane: , Categorie: ,

Людина завжди шукала остаточну основу всього, що існує. Для християн це Отець, до якого нас веде Дух через Сина. А оскільки Він є Особистістю, то наближення до Нього передбачає діалог, тобто молитву. Про молитву важко щось сказати, бо молитва – це як життя. А життя насправді не визначається, воно проживається. Але певним чином його намагаються описати під тими аспектами, які найкраще пояснюють, чим воно є. У цій невеликій книжці о. Шпідлік представляє фундаментальні теми молитви в екзистенційному і доступному синтезі.

 

Індекс:

1. Чим є молитва? * 2. До кого ми молимося? * 3. Молитва повинна проявлятися назовні? * 4. Усна молитва і її види * 5. Про що просити Господа Бога? * 6. Що таке роздумування? * 7. Хто живе спогляданням? * 8. Чи можемо ми молитися безперестанку?

Ucraino

Anno

I Edizione

Luglio 2023

Recensioni

Ancora non ci sono recensioni.

Recensisci per primo “Як ми молимося – EBOOK”

Ti consigliamo…

-9%
Il prezzo originale era: 10,90€.Il prezzo attuale è: 9,90€.
-11%

Як ми молимося – EBOOK